Pui cu unt aromat

de Miha in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 8279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • ~100 g unt aromat
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu unt aromat:

Pieptul de pui se portioneaza in felii potrivit de groase.

Fiecare felie de carne se tavaleste prin pesmet apoi se acopera cu un strat de  unt aromat. Se tavaleste apoi din nou prin pesmet, de data aceasta pesmetul sa fie in strat generos si sa acopere carnea foarte bine.

Punem feliile de carne pe un platou, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru jumatate de ora.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam feliile de carne si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Absolut delicios, alaturi de o portie de cartofi Hasselback.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti!