Pui (de tara) la tigaie

de COSTEO in Pui, 30 Iun 2013 | 9826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de (curte)
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • cimbru
  • ulei
  • vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui (de tara) la tigaie:

Puiul  se spala si se curata bine de toti cotorii si se portioneaza. Se pune la fiert cateva ore, pana se despride putin carnea de pe os. Dupa ce a fiert, se pune la tigaie, in putin ulei incis bine, se adauga sare, piper, catei de usturoi tocati fin, cimbru. Se lasa se se rumeneasca pe ambele parti. La final stropim cu putin vin.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui (de tara) la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui fragezi si dezbracati la cuptor cu garnitura de tomate si porumb fiert