Pui in crusta de mustar si usturoi

de simo_brkic in Pui, 23 Feb 2012 | 3851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pui (cat dorim sa facem)
  • 1 usturoi
  • 1 rozmarin
  • 3 ling.mustar
  • 1 salvie
  • ulei 
  • apa 
  • 100-150 ml bere
  • sare,piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta de mustar si usturoi:

Eu am folosit pulpe dar si piept de pui (care gatit altfel devine sec).Astfel am pregatit o tava cu 2 cani de apa 2 linguri ulei,foaia de  salvie,rozmarinul,berea cca.jumatate de cana ,o lingura de mustar si am pus in cuptor cam jumatate de ora.Poi dupa ce apa si berea sau  evaporat mai adaugam ulei si bagam inapoi la cuptor.Cand puiul e aproape copt il scoatem din cuptor il ungem cu mustar si adaugam usturoiul taiat fasii sarea si piperul .Il lasam pana cand devine crusta aurie ..Pofta Buna! :)

TIPS-URI

1

Usturoiul se taie fasii dar nu foarte subtiri ,riscam sa se arda

2

Berea face puiul sa se topeasca in gura :P de asta e necesara

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]