Pui in crusta de mustar si usturoi

de simo_brkic in Pui, 23 Feb 2012 | 3484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pui (cat dorim sa facem)
  • 1 usturoi
  • 1 rozmarin
  • 3 ling.mustar
  • 1 salvie
  • ulei 
  • apa 
  • 100-150 ml bere
  • sare,piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta de mustar si usturoi:

Eu am folosit pulpe dar si piept de pui (care gatit altfel devine sec).Astfel am pregatit o tava cu 2 cani de apa 2 linguri ulei,foaia de  salvie,rozmarinul,berea cca.jumatate de cana ,o lingura de mustar si am pus in cuptor cam jumatate de ora.Poi dupa ce apa si berea sau  evaporat mai adaugam ulei si bagam inapoi la cuptor.Cand puiul e aproape copt il scoatem din cuptor il ungem cu mustar si adaugam usturoiul taiat fasii sarea si piperul .Il lasam pana cand devine crusta aurie ..Pofta Buna! :)

TIPS-URI

1

Usturoiul se taie fasii dar nu foarte subtiri ,riscam sa se arda

2

Berea face puiul sa se topeasca in gura :P de asta e necesara

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de mustar si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână