Pui in sos de ciuperci si capere

de AnyCostescu in Pui, 7 Oct 2014 | 6041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg copanele de pui
  • 100 g sunca de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 lingura capere
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de ciuperci si capere:

Spalam copanelele de pui si le stergem cu un servetel uscat.

Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si rumenim copanelel, numai cat sa le dam o culoare frumoasa.Le scoatem intr-o farfurie.

IN uleiul ramas punem ceapa curatata, ardeiul curatat si taiate cubulete.

Adaugam si sunca de pui.

Acoperim cu apa si punem din nou copanelele in tigaie.

Presaram sare, piper si lasam sa fiarba pana ce carnea de pui e comestibila :)

Spre sfarsit adaugam ciupercile scurse si clatite si caperele tocate marunt.

Adaugam smantana si mai lasam pe foc 5 minute.

Presaram patrunjel tocat si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de ciuperci si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]