Pui in sos dijonez si iaurt

de Miha in Pui, 20 Feb 2010 | 6363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana supa de carne
  • 2 linguri mustar cu boabe
  • 150 g iaurt
  • 1 lingura faina
  • ulei de masline
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos dijonez si iaurt:

Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia de ardei si rozmarin, dupa care se prajeste putin, in 2 linguri cu ulei de masline. cand sunt gata se scot pe o farfurie.

Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc putin in uleiul in care am prajit carnea. Faina o "desfacem" cu supa de carne si turnam peste ceapa. Omogenizam, dupa care adaugam mustarul.

Dam cateva clocote, adaugam si carnea. Acoperim cu un capac si lasam la fiert, la foc mic, in jur de 10-15 minute. La sfarsit, punem iaurtul, omogenizam, mai fierbem 1 minut.

Se serveste cu cartofi natur sau paste. Eu am facut paste fundite si le-am zis copiilor ca ne-a trimis Mos Craciun un cadou. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos dijonez si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu tarhon si unt aromat cu portocale, servit cu piure de dovleac