"Pui intepat"

de elena1988 in Pui, 19 Ian 2011 | 5744 vizualizari

 

Nici nu am stiut ce nume s-ai dau, am vazut reteta asta pe un blog dar iarasi nu mai stiu unde, si nu mai stiu nici cum se chema reteta, ideea sa-i pun numele asa la reteta mi-a dat-o onesta, mersi mult::)))).

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mai mari
  • oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 1lamaie
  • sos de soia
  • 3 linguri de ulei de masline(prima presa)
  • 1 punga de corn flakes
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Pui intepat":

Pieptii de pui se taie cubulete mici, si se pune la marinat in sos de soia, ulei de masline si zeama de la lamaie, se tine 2 ore la marinat in frigider, apoi se infing pe bete de frigarui si se dau prin faina, ou iarasi faina ou si apoi prin fulgii pisati de prumb, se pun la prajit intr-o tigaie cu foarte mult ulei( baie de ulei)se scot cand sau rumenit frumos

TIPS-URI

1

taiati pieptul de pui in cubulete cat mai mici, altfel fiind mai marii nu se vor praji deloc bine, betele de frigarui puteti sa le rupeti in doua, daca aveti tigaia mare puteti sa le lasati asa.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Pui intepat"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

Bruschete cu brânză și mărar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 15.08 la 10:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saltimbocca alla Romana