Ela e asa grea oala asta ca mi-o refuza la posta. Sincer vb e exact ca si ceaunul romanesc, peretele e ceva mai gros si cica rezista o viata intreaga asta daca nu o scapi cred
eu am pus furcile da nu am putut comenta si cum nu am fost prima si la comentarii plec cu coada intre picioare ca sigur nu mai e nimic la ce bn sunt 5f le-am pus
arata bine carnea de pui si adevarat este ca acest vas este minunat deoarece si eu am o oala cu capac de peste 25 de ani tot emailata nu din tara, in care fac sarmalele si dupa ce le scot din cuptor inca mai clocotesc o ora cel putin; e grozava,
sylvia....eu am un vas ca al tau,mi l-a trimis soacra mea din targ de la oradea l-a cumparat...noroc cu tine ,ca nu-mi explicam de ce se arde mancarea la foc mij pe aragaz...vb tot singura si o injuram in gand numai in cuptor l-am folosit acum m-am prins.. http://www.bucataras.ro/retete/11885/pulpe-de-pui-cu-pilaf-de-orez.html la reteta asta se vede cat de cat...are vreo 3 kg cu capac...aia trebuie sa fie multumesc