Pui la cuptor

de Studenta_la_cratita in Pui, 6 Iun 2014 | 5127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (eu am folosit pui de curte, s-a facut mai greu dar a meritat asteptarea)
  • 2 cepe medii
  • 3 catei usturoi + 3 catei usturoi nedecojiti
  • 75 g unt
  • 100 g kaiser
  • 2 felii paine inmuiate in lapte
  • sare, piper, boia, salvie, rozmarin, dafin
  • 1 mar
  • 1/2 portocala (2 mandarine)
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Ceapa si 3 catei usturoi tocati marunt se calesc intr-un cubulet de unt, in tigaie. Se adauga kaiserul taiat bucatele dupa 10 minute, apoi painea maruntita, sare, piper, boia.

Puiul se spala. Se pun in cavitate cateva felii mar, cateva felii portocala, restul d eunt taiat cubulete, salvie, rozmarin. Umplutura din tigaie se pune cu o lingura intre piele si carne.

Se unge cu ulei de masline, se ”acompaniaza” cu cartofi, morcovul taiat, restul de mere si portocala, usturoiul nedecojit, dafin, rozmarin, salvie.

Se da al foc mare 10-15 min, apoi la foc minc 2-3 ore.

Din cand in cand se scoate si se unge cu sosul din tava,

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ficat si ciuperci la cuptor