Pui la cuptor umplut cu ficat si mar

de Bya Ralu in Pui, 5 Dec 2012 | 6192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1/2 tavita de ficat de pui
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 mar mic
  • putin ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • condimente
  • 1 pahar de prosecco
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor umplut cu ficat si mar:

Puiul se unge bine cu ulei de masline, se adauga condimentele pe ambele parti, facem niste mici incizii unde adaugam felii de usturoi, dupa care se pregateste umplutura.

Ficateii de pui se taie marunt, marul il taiem cubulete, la fel si ardeiul gras, iar ceapa solzisori. Se adauga umplutura in pui. Se adauga in tava termorezistenta putina apa, mar taiat cubulete si paharul de prosecco. Se da la cuptor cca 1 ora (pana se rumeneste bine). Intre timp se mai scoate si cu o lingura se pune zeama formata peste pui.

Se serveste cu garnitura de cartofi si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor umplut cu ficat si mar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun