Pui la gratar cu sos barbeque

de AnaDavid in Pui, 13 Oct 2017 | 3511 vizualizari

 

Se spune că consumul de carne la grătar face rău pentru că crusta din carne devine toxică. Dar dacă carnea este marinată, ea nu se mai arde și asa este mai sănătoasă . asa ca indiferent daca pregatiti pe gratar sau tigaie incercati tot timpul sa marinati carnea,si daca o faceti doar cu ulei de masline si putin vin sau bere este suficent.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare de 1,5 kg
  • sare și piper
  • 100 ml de Barbeque sos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar cu sos barbeque:

Tăiați puiul în bucăți, puneti sare, piper și sosul de bbq. Acoperiti cu foi trasparenta si lăsați cel putin o ora în frigider pentru a se marina bine.

Aprindeti grătarul sau cuptorul la 200 de grade C.

Puneți puiul să se coace și, când este gata, mai puneti deasupra inca un pic de sos bbq și serviți cu cartofi prăjiți.

Va sugerez sa pregătiți si o de salată de mixta.

TIPS-URI

1

cu cat mai multa sta carnea la marinat, atat mai gustoasa si fregeda o sa fie, ideal pentru carne este 12 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar cu sos barbeque" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe pat de cartofi in sos de smantana