Pui marocan

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 5681 vizualizari

 

Recipe by Alis.

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 1 lamaie
  • cartofi
  • masline
  • 2 catei de usturoi
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • delikat,piper,sare
  • 1 lingura miere.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marocan:

-Se taie lamaia felii.
-In uleiul incins se pun toate ingredientele in afara de cartofi.
-Se lasa cateva minute, apoi se adauga apa.
-Se pune apoi totul in tava, se adauga si cartofii cubulete, se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc potrivit.
-Cand e aproape gata, se da folia si se lasa sa se rumeneasca putin carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marocan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Samira 1

26.12.2010, 19:48

Cred ca din greseala, aceasta reteta a fost trecuta ca facand parte din bucataria marocana!

elena1988 1

24.02.2011, 09:35

adry88 1

08.05.2011, 16:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui gratinate cu maioneza cu iaurt si cascaval