Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan

de r3nat02006 in Pui, 14 Ian 2013 | 6418 vizualizari

 

reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg in jur de 1,5 kg
  • 1l bere neagra
  • 1 kg cartofi
  • 25 gr parmezan
  • 15 gr sare
  • 10 gr boia iute
  • 5 gr chilli
  • 15 gr ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan:

Se ia puiul se spala se sterge cu prosoape de hartie. Intr-un bol se pregateste pasta cu care se va unge puiul din sare, boia, chili si ulei de masline. Cartofii se curata si se taie in jumatati, se pune puiul in tava de cuptor alaturi de cartofi, se toarna berea neagra iar apoi se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptor incalzit in prealabil la 180 grade. Dupa jumatate de ora se intoarce puiul si se acopera in continuare pentru inca jumatate de ora. Dupa acest timp se lasa puiul inca 45 minute in cuptor pentru a se rumeni. Dupa ce se scoate puiul si se aseaza pe platou alaturi de cartofi se adauga parmezanul ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant in bere neagra cu cartofi la cuptor gratinati cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor