Pui si spanac cu usturoi

de vero_closca in Pui, 29 Mai 2011 | 4706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • 500g spanac
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 capatana usturoi(uscat)
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca vin alb
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei de masline
  • boia dulce sau iute
  • 2 linguri suc de lamaie

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui si spanac cu usturoi:

Se spala bine carnea si verdeturile si se usuca cu un servet.

Carnea se condimenteaza cu sare,piper si boia si se pune sa se rumeneasca in jumatate din cantitatea de ulei.

Cand este gata se stinge cu vinul si se adauga usturoiul verde taiat segmente si se lasa pe foc mic pana se inmoaie usturoiul.

Separat se caleste ceapa in restul de ulei apoi se adauga spanacul si se acopera cu un capac.

Se zdrodeste usturoiul ,se adauga sucul de lamaie,sare si piper si se adauga peste spanac.

Se calesc impreuna 5 minute.

Se serveste carnea de pui alaturi de spanac .

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui si spanac cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu ciuperci