Pui Stifado

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 29 Mai 2010 | 12445 vizualizari

 

reteta am vazut-o la miha si am facut cateva modificari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg pulpe/piept de pui
  • -ulei de masline
  • -400 g ceapa(arpagic)
  • -6 catei usturoi(eu am pus si cateva fire)
  • -2 foi dafin
  • -4 linguri de pasta/5 rosii decojite
  • -patrunjel
  • -sare,piper
  • -scortisoara,cuisoare(daca va plac,eu nu am pus)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stifado:

Carnea taiata bucati se prajeste foarte bine in ulei de masline,cand e gata se scoate pe o farfurie.In uleiul ramas se pune ceapa taiata mai mare(sau arpagicul intereg),usturoiul dat prin presa si cel verde taiat bastonase,foile de dafin,rosiile si se lasa sa se caleasca.

Cand ceapa s-a inmuiat putin se pun bucatile de carne,pasta de tomate si apa cat sa acopere totul.Se lasa la foc mic,cu capac aprox o ora. De obicei se serveste cu garnitura de orez,dar pe mine mirosul de patrunjel m-a dus cu gandul la mamaliguta asa ca am facut una mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stifado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu legume si pui