Pui umplut in vas roman

de gatitdemine in Pui, 3 Mar 2011 | 7410 vizualizari

 

Vă recomand să încercaţi cu încredere vasele de lut pentru gătit.Gustul şi savoarea anumitor preparate sunt absolut unice.

 

INGREDIENTE

  • Un pui
  • morcovi,
  • ţelină,
  • măr,
  • ghimbir,
  • praz şi usturoi
  • sare şi piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut in vas roman:

1. Pentru umplutură vom rade 2 morcovi , un măr, o jumătate de ţelină, cam 10-15 gr de ghimbir şi vom adăuga puţin praz tăiat rondele subţiri.Compoziţia obţinută se amestecă cu sare, piper şi foi de dafin.

2. Puiul bine şters cu un şervet se impaneza cu usturoi, se sărează ,se umple şi se aşează în vasul roman pe un aşternut de sare .

3. Astfel pregătit nu ne rămâne decât să punem capacul şi să-l "invităm" în cuptor la foc potrivit cca. 70 minute după care vom lua capacul ca puiul să se rumenească .

Se potriveşte excelent cu piure de cartofi şi sos de praz sau mujdei de usturoi Ingrediente:

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

divainbucatarie 1

04.03.2011, 11:51

Bunica 1

04.03.2011, 17:53

arata senzational !

gatitdemine 1

04.03.2011, 22:38

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]