Puisori( pentru decor)

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2010 | 8875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g branza telemea
  • 150 g branza de vaci
  • 50 g unt
  • 100 g morcov ras( zeama)
  • sofran condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisori( pentru decor):

Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam.
Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran.
Din compozitia obtinuta facem b1lute de doua marimi. O parte le alungim si le modelam , facem codita puisorului si cealalta parte o lasam asa rotunda, mai mica, cea care va fi capul puisorului.
Cu ajutorul unei scobitori fixam capul puisorului de corp.
Din bucatele de masline negre facem ochisorii si din morcov facem ciocul si piciorusele.
Acesti puisori se folosesc la ornarea diferitelor platouri....
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisori( pentru decor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]