Pulpa de curcan cu cartofi

de r3nat02006 in Curcan, 10 Apr 2013 | 4702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe curcan
  • 700 gr catofi
  • 100 gr parmezan
  • 10 gr sare de mare
  • 5 gr piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu cartofi:

Pulpele se degreseaza si se pun in apa fiarta timp de 10 minute timp in care se curata cartofii si se taie dupa bunul plac. Dupa scurgerea celor 10 minute pulpele se pun in tava alaturi de cartofi si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se introduc in cuptorul incins la 180 grade timp de 35 minute. Dupa 15 minute se rotesc pulpele iar la final se orneaza cu parmezanul ras. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi