Pulpa de curcan cu legume

de Panacris in Curcan, 7 Sep 2012 | 6965 vizualizari

 

O friptura pe placul tuturor!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de curcan 800 g,
  • legume wellnes (asa scria pe ambalaj:D), (ardei gras rosu si galben, morcovi baby, fasole verde la metru, pastai de mazare, sparanghel verde, porumb de lapte baby ) 450 g.,
  • rosii proaspete 4 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • amestec de verdeturi (oregano, rozmarin, busuioc, cimbru, lamaita),
  • usturoi dupa gust,
  • ulei de masline 100 ml
  • vin alb demisec 250 ml.
  • apa 250 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu legume:

Carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Se pune la prajit in ulei de masline cca. 15 minute la foc iute ptr a se rumeni. Se  asezoneaza de sare, piper  si mirodenii, adaugandu-se apoi vinul si apa. Se introduce in cuptorul preincins si lasa cca. 30 de minute neacoperit, la 180 de grade. Dupa ce  carnea s-a rumenit, se adauga legumele, rosiile taiate felii, cateii de usturoi intregi si se mai lasa la cuptor acoperit, de data asta, cca. 20 de minte, la 150 de grade, pana se gatesc legumele.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mena29 1

08.09.2012, 08:54

Ce bun,ce bun!

Sim0na 1

09.09.2012, 10:55

Ce bunatate!!

adry88 1

09.09.2012, 11:18

apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]