Pulpa de curcan la cuptor

de RoXx in Curcan, 25 Sep 2012 | 26711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa inferioara de curcan
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 200 ml vin rosu
  • 200 ml apa
  • sare,piper
  • miere
  • scortisoara,turmeric,ienibahar,praf de usturoi,chilli,boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Pulpa de curcan se spala, se unge cu ulei si se baga intr-o punga mare. Peste ea se pun condimentele si se amesteca in punga pana cand s-a condimentat pe toata suprafata. Punga se leaga bine si se pune la frigider 3-4 ore. Dupa cele 3-4 ore, punem pulpa intr-o tava unsa cu ulei, pe langa ea adaugam ceapa taiata solzisori, cartofii taiati cubulete, vinul si apa. Pe toata suprafata pulpei punem miere. Se introduce la cuptor timp de 60 - 80 de minute (depinde si de cuptor). Din cand in cand se ia cu o lingura sos din tava si se pune peste pulpa.

Se serveste imediat ce este gata . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu vin alb la cuptor