Pulpa de curcan umpluta

de ianculubita in Curcan, 20 Apr 2012 | 4716 vizualizari

 

Aceasta reteta a fost deliciul mesei de Paste

 

INGREDIENTE

  • pielea de la 2 pulpe
  • 1 cutie de ciuperci
  • 200 g branza proaspata bine scursa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2 leg.marar
  • 2 leg.ceapa
  • 1 lingurita chimion
  • sare,piper
  • carnea scoasa de la pulpe tocata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan umpluta:

Branza pusa intr-un bol,amestecata cu sare,1leg.de marar si ceapa tocate marunt,chimion,dupa care se umplu ardeiii curatati de seminte si spalati;carnea tocata pusa in alt bol,condimentata cu sare,piper,amestecata cu ciuperci,marar si ceapa tocatemarunt;(optional se poate pune si un praf de usturoi)Se introduce in piele ardeiul,pe langa el carne,se modeleaza pulpele dupa care se pun intr-un vas termorezistent,se adauga putina apa si putin vin,se da vasul la cuptor 30min;dupa acest timp se scoate capacul si se mai lasa cateva min.sa se rumeneasca;se servesc pe farfurie alaturi de o garnitura si salata sau doar cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti