Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi

de ralu_ca in Porc, 24 Mar 2013 | 5231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 8 cartofi
  • 1 lingura faina
  • bulion
  • cimbru, oregano
  • piper boabe
  • sare
  • usturoi
  • foi dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi:

Mai intai taiem pulpa pe jumatate sau daca doriti in 4 bucati,  o punem intr-o cartita cu apa la foc approx 20 minute, dupa care punem sare, cartofii intregi alaturi de carne si ii lasam sa fiarba. Se adauga bulionul, piper, faina amestecand usor sa nu se formeze cocoloase, iar cand sunt aproape gata ( mai scade si obtinem un sos ) adaugam si usturoiul taiat , cimbru, oregano si foi de dafin.

Este foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (7)

Tabita _ 1

24.03.2013, 12:00

Rocsi 1

24.03.2013, 12:11

Prea bun..vreau si eu sa pap!

Bya Ralu 1

24.03.2013, 16:54

hmmm delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc picant cu ciuperci urechi de lemn si orez cu sofran