Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 5 Noi 2021 | 4943 vizualizari

 

O friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 bucati ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat cu usturoi
  • boia dulce/iute
  • cimbru uscat
  • maghiran uscat
  • 150 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot:

Taiem carnea in felii mai grosute. Adaugam condimentele si masam bine carnea.

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 150 de grade C, pentru o ora.

Cand aparatul este pregatit, punem carnea in vas, apoi legumele. Turnam si apa si acoperim cu capacul. La jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Servim carnea cu orez fiert sau cartofi si salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu sos de ardei copt la slow cooker Crock-Pot 4,7 L