Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

de JulyCris in Porc, 20 Mai 2014 | 4786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 10 graunti de usturoi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 2-3 linguri faina
  • sare,piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii:

Intr-o cratita punem uleiul la incins.Adaugam carnea spalata si taiata in bucati potrivite. Prajim putin pe ambele parti.Adaugam apoi ceapa taiata marunt si ciupercile si mai calim putin.Adaugam sare si piper, punem apa peste si lasam la fiert.Mai amestecam din cand in cand.Cand carnea e aproape fiarta,adaugam pasta de tomate.Usturoiul il puteti adauga taiat rondele cu 10-15 minute inainte de a opri focul sau pisat marunt chiar cand e gata mancarica. Incercam carnea si daca este fiarta,adaugam faina amestecata cu putina apa si amestecam continuu.Mai lasam la fiert 15 minute.Oprim focul si adaugam usturoiul(dupa caz) si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos