Pulpa de porc la cuptor

de Julia_Snow in Porc, 9 Mar 2014 | 4655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g. pulpa de porc,
  • 4 catei usturoi,
  • 2 foi dafin,
  • 400 ml. apa,
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Se spala carnea de porc, se cresteaza , se maseaza bine cu sare grunjoasa si apoi se rumeneste pe ambele parti, la foc iute, in tigaie.
Intr-un vas de sticla termorezistent se pun apa, foile de dafin, usturoiul si carnea rumenita peste care se presara piper.Se acopera vasul si se da la cuptor, la temperatura medie spre mare.
Dupa o ora se intoarce carnea iar dupa inca o jumatate de ora se ia capacul si se lasa inca 10-15 min.(in functie de cat de crocanta ne place) , la foc minim.
Se poate servi cu o salata de legume crude. Eu am ales salata de sfecla rosie.
Pofta buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]