Pulpa de porc la cuptor

de Bucataras Medi in Porc, 14 Mai 2010 | 10471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g)
  • .1 morcov
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2 rosii
  • .1 ceasca cu vin alb
  • .piper boabe
  • .frunze de dafin
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas in care am pus un pahar de apa si vinul.Se da la cuptor acoperind vasul cu o folie de aliminiu.Cand carnea este bine patrunsa , se scoate tava si se adauga morcovul taiat rondele,usturoiul taiat, rosiile taiate si ele,piperul boabe si frunza de dafin.Se da la cuptor , se stropeste din cand in cand cu sosul din vas si se tine pana se rumeneste.Se scoate din cuptor si se serveste calda alaturi de o garnitura(eu am folosit pilaf) si se stropeste cu sosul din vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bunica 1

15.05.2010, 17:32

rapida si gustoasa

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:20

Nadina , stii ca pentru tine am pus tot timpul deoparte..asa ca te astept cu mare drag................

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:21

Bunica, asa este..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]