De curand am primit cadou o tigaie dry cooker, de care m-am apropiat foarte repede, am facut de toate in ea pana si porumb copt :))
Cartofii copti in aceasta tigaie sunt absolut geniali, deja i-am facut de peste 5 ori
Carnea de pui se spala, se sareaza si se lasa 30 de minute pentru a absoarbe sarea.
Intre timp, cartofii cu tot cu coaja ii spalam bine si ii punem intr-o cratita cu apa, ii fierbem 10 minute.
Tigaia se pune pe foc, intr-o parte punem carnea, iar in cealalta parte punem cartofii in coaja, pe pat de sare.
Verificam din cand in cand, aproape de final, despicam cartofii si ii lasam sa se rumeasca un pic(noi nu am mai avut rabdare, dar dumneavoastra asa sa faceti :D )
Asezam in farfurie carnita, iar peste cartofi punem branza(de orice fel aveti sau cascaval). Se poate pune chiar si smanatana sau usturoi.