Pulpa de vita cu sos de usturoi

de Sim0na in Vita, 27 Mar 2013 | 6917 vizualizari

 

Ce-a mai frageda carne de vita mancata vreodata!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel
  • 2 cepe
  • 10 catei usturoi
  • 4 linguri ketchup picant
  • 2 linguri boia dulce
  • 1 lingura cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vita cu sos de usturoi:

Pulpa de vita am taiat-o felii potrivit de groase pe care le-am batut cu ciocanul pentru snitele, apoi le-am taiat in bucati de cca 3-4 cm. 

Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit pe toate partile bucatile de carne. Am adaugat ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Am pus 2 litri de apa calduta si am lasat sa fiarba. Intre timp am spumat de cate ori a fost cazul. Ketchupul, boia, cimbrul si sarea le-am amestecat si le-am pus peste carne. Am acoperit am am lasat sa fiarba cca 2 ore, completand cu apa daca mai este cazul.. la mine nu a mai fost nevoie. Cand carnea a fost gata, iar sosul a scazut putin, am adaugat patrunjel tocat si am oprit focul.

Am servit cu piureu de cartofi si gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Merisor 1

28.03.2013, 13:08

Ce bine arata!

Sim0na 1

28.03.2013, 13:18

Delia
Padre, cu zapada asta.. sper sa mai gasesc ceva urzici
Dia )
Laurici, asa este!
Deyutzky
Rhapsody
Rocsi, te astept cu drag!
Merisor

Bya Ralu 1

29.03.2013, 17:05

bun

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin