Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Aug 2013 | 7004 vizualizari

 

Cine doreste!?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vita
  • o doza de bere bruna (cel mai mult imi place Silva)
  • 2 morcovi potriviti
  • un ardei iute
  • o capatana de usturoi
  • 10-15 frunzulite de busuioc verde
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc:

Dupa ce am curatat bine carnea de vita si am spalat-o, in apa rece, o uscam usor cu un servet de hartie si o punem la prajit intr-o tigaie acoperita cu un capac. O lasam sa se patrunda bine si adaugam, pe rand, morcovul, usturoiul feliat si ardeiul iute. Lasam sa fiarba totul, acoperit, cam 10-15 minute si adaugam si berea bruna. Cand s-a evaporat berea, adaugam sucul de rosii/bulionul, potrivim de gust cu sare si presaram si busuiocul tocat marunt. Mai lasam 10 minute pe foc si gata! Se serveste cu pofta, si cine doreste, cu un pui de mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de carne de vita cu morcovi si ciocolata /Estofado de carne