Pulpa de vitel la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Slow Cooker, 5 Aug 2021 | 3170 vizualizari

 

Aceast preparat era favoritul baiatului meu cand era mic.De la el a trecut la fiul lui cel drag si iubit.Nu pot spue ca eu nu-l prepar si consum cu mare placere,dar cand il prepar pentru ei ,parca-mi creste inima.A ramas o reteta de suflet.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa vitel
  • 5-6 rosii micute sau 3 mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 150 ml. vin alb
  • 50 g. bulion
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel la slow cooker Crock Pot:

Pulpa de vitel spalata,stearsa ,si portionata se asaza in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Rosiile se spala si toaca marunt+ bulionul.

Usturoiul curatat si piseaza sau se toaca marunt.

Toate acestea se pun peste carne, apoi se condimenteaza.

Adauga uleiul si vinul, pune capacul si lasa la facut pe functia High 4 ore.

Opreste aparatul si serveste preparatul cald cu garnitura si salata agreata.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

carne ,ulei vin,usturoi ,bulion,rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L