Pulpe aromate

de Alexandra Burz in Pui, 5 Mar 2014 | 4649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • curry
  • fulgi de usturoi
  • nucsoara
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate:

  1. Spalam si curatam bine pulpele.
  2. Amestecam condimentele intr-un bol, dupa care asezonam ciocanelele cu amestecul obtinut.
  3. Le prajim in ulei incins aproximativ 20-25 minute, intorcandu-le din cand in cand.
  4. Servim cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

puteti adauga otet balsamic in momentul prajitrii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]