Pulpe cu cartofi si mazare la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 12 Noi 2011 | 15237 vizualizari

 

De cateva zile vreau sa fac o mancarica de mazare, insa azi cand am intrat in bucatarie, nu prea aveam chef de bucatarit, asa ca am trantit cativa cartofi, o punga de mazare si cateva pulpe in tava si le-am bagat la cuptor, ce a iesit?!o nebunie, dar haideti sa va spun si voua cum am procedat, ca e munca grea :d :)))

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 punga mazare congelata - 500 g
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • tocana de legume sau bulion
  • ulei de masline
  • 4 pulpe
  • sare
  • piper alb
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi si mazare la cuptor:

 Spalam pulpele si legumele. Punem 3-4 linguri de ulei de masline intr-o tava, dupa care adaugam ceapa tocata marunt, tocana de legume mai multicica ( o sa pun intr-o zi si reteta pentru tocana, pentru ca este o nebunie totala, eu as manca-o pe paine :D), cartofii taiati cubulete, mazarea si morcovii taiati rondele, condimentam, apoi amestecam usor, dupa care adaugam apa cat sa le acopere...aaa si nu uitam sa punem pulpele deasupra, pe care le-am condimentat cu sare si piper. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 de minute la foc mediu. Verificam din cand in cand si intoarcem carnea la jumatetea intervalului de timp. La sfarsit asezonam cu patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi si mazare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas