Pulpe de curcan cu legume in vas roman

de ela in Curcan, 8 Apr 2010 | 8295 vizualizari

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 21:24

ela 1

08.04.2010, 21:32

pusika daca mai poti dupa atatea bunatati de pe aici

rivka 1

09.04.2010, 09:07

bunutz normal...dar curcanul de ce l-ai mai fiert inainte se face asa greu in vasul asta roman?

ela 1

09.04.2010, 12:03

Rivka am facut si supa din pulpe,am facut doua feluri de mancare ,am exploatat pulpele la maximsi asa stai cu vasul in cuptor vreo 3ore

rivka 1

09.04.2010, 19:58

da chiar am vrut sa zic sper ca nu ai aruncat zeama de la pulpe daca tot le-ai fiert, bine gandit bine ai facut asa faceam si eu sa stii!

mihaelar63 1

10.04.2010, 17:00

este vorba : aia nu e gospodina care nu stie sa faca 5 feluri dintr-o gaina " , prin extensie merge si la curcan

ela 1

10.04.2010, 22:59

multumesc mihaela,pe unde ai disparut in ultimul timp?

adnas54 1

11.04.2010, 13:00

Imi place carnea de curcan. Nu am un asemenea vas dar idea e interesanta, cred ca are un gust aparte.

ela 1

11.04.2010, 14:04

adna in vasul roman mancarea e mai sanatoasa si nu se face in suc propriu aproape,carnea

nadina73 1

12.04.2010, 09:03

super buna imi plac si mie

ela 1

12.04.2010, 13:22

nadina e bun

nadina73 1

17.04.2010, 00:24

mai ceva este ca uite nici aici nu ma lasa sa-ti dau 5 tot 4 mi-a pus,ele ia stiga acolo sus vezi care e necazu

ela 1

17.04.2010, 00:37

nadina,cred ca mircea e de vina,vrea sa ma enerveze

babi5 1

14.12.2014, 19:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

ieri la 09:54

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

pe 12.03 la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan