Pulpe de curcan cu legume in vas roman

de ela in Curcan, 8 Apr 2010 | 8838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3pulpe curcan fierte in prealabil,
  • 1ardei gras,
  • 1morcov,
  • 2cartofi,
  • o mana de brocoli,
  • vegeta,
  • sare,
  • condimente,
  • smantana 3linguri,
  • 1lingurita de boia,
  • 1borcan ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu legume in vas roman:

Se curata cartofii si morcovul si se taie rondele,se taie ardeiul feliute si se pun in vasul romanse pun ciupercile,se pune putin ulei si se condimenteaza cu sare si vegeta de legume.Smantana se amesteca cu o lingurita de boia si 2lingurite condimente de pui si se ung pulpele cu aceasta compozitie.Se pun pulpele peste legume,se acopera cu capacul si se da la cuptor 2ore,dupa care se descopera si se mai lasa la cuptor 20-30minute.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]