Pulpe de ied la cuptor

de Rocsi in Oaie, 4 Mai 2013 | 25603 vizualizari

COMENTARII (56)

Rocsi 1

05.05.2013, 18:58

Cris

Rocsi 1

05.05.2013, 18:58

Sasha

Rocsi 1

05.05.2013, 18:58

Cu mare drag Bianca

Rocsi 1

05.05.2013, 18:58

Conste

Rocsi 1

05.05.2013, 18:59

Madi sa stii ca le-a placut enorm, mai ales prietenului ca lui ii place mult carnea de miel, ied...Paste fericit

Rocsi 1

05.05.2013, 18:59

Multumesc mult lavinia. Paste fericit!

Rocsi 1

05.05.2013, 19:00

Cu drag Camelia

Rocsi 1

05.05.2013, 19:00

Incerc si eu Ruxy atat cat pot. Paste fericit

Rocsi 1

05.05.2013, 19:00

Multumesc Simona . Paste fericit!

Rocsi 1

05.05.2013, 19:01

Ica eu te astept

Rocsi 1

05.05.2013, 19:01

Merisor multumesc mult

Rocsi 1

05.05.2013, 19:01

Timea eu nu mananc nici daca ma plateste cineva

Rocsi 1

05.05.2013, 19:01

Vladimir

Rocsi 1

05.05.2013, 19:01

Liliana multumesc

Rocsi 1

05.05.2013, 19:02

Roxana multumesc

Rocsi 1

05.05.2013, 19:02

Eduard multumesc

Rocsi 1

05.05.2013, 19:02

Gaby multumesc mult

Rocsi 1

05.05.2013, 19:02

Ela

Rocsi 1

05.05.2013, 19:02

Iti multumesc Daria

Rocsi 1

05.05.2013, 19:03

Multumesc Laura

Rocsi 1

05.05.2013, 19:03

Cookie multumesc

Rocsi 1

05.05.2013, 19:04

Simona unii zic ca e mai dulce putin canrea decat cea de miel, mai buna si mai sanatoasa, acum nu stiu ce sa iti zic. Daca iti place carnea d emiel inseamna ca poti incerca si de ied

Rocsi 1

05.05.2013, 19:04

Multumesc Dey

Rocsi 1

05.05.2013, 19:04

Dia iti multumesc

diana_k 1

06.05.2013, 08:42

tare bine arata friptura ta Rocsy
eu nu mananc miel, ied am mancat o singura data la gratar si a fost bun.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ied la cuptor