Pulpe de pui crocante cu usturoi

de diaconta in Pui, 25 Mar 2012 | 19269 vizualizari

 

Din aceeasi categorie simplu,rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 5 buc pulpe inferioare
  • 1 plic condiment Maggi ideea zilei crocant cu usturoi
  • 2 oua

Pentru sos:

  • 3 linguri maioneza
  • 1 lingura ketchup dulce
  • 1 lingura iaurt
  • Condiment din plicul Maggi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui crocante cu usturoi:

Pulpele se trec prin ou si apoi prin amestecul crocant din plic.Se pun in cuptor pe gratarul aragazului(nu in tava),iar dedesuptul gratarului punem tava aragazului cu apa.

Pe plic scrie ca se lasa 20 de minute la cuptor.Noua ne plac mai crocante,asa ca le-am lasat o ora.

Pentru sos amestecam maioneza cu ketchup-ul ,iaurtul si condimentul din plic.

Am servit cu garnitura de paste cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui crocante cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

mena29 1

28.03.2012, 16:30

Grozave! Am facut si eu dar cu sos de smantana si usturoi,sunt foarte gustoase!

diaconta 1

28.03.2012, 22:44

Mena,mi-au placut si mie,vreau sa incerc si varianta picanta

zaharia_mihaela2005 1

28.03.2012, 22:54

Ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac