Pulpe de pui cu ceapa rosie si portocale

de MotanLaOale in Pui, 17 Dec 2018 | 2985 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cepe rosii
  • 2 portocale
  • 50ml ulei
  • 50g unt
  • condiment pentru pui
  • condimente ierburi de gradina
  • boia
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa rosie si portocale:

Pulpele se curata, se spala bine si se usuca cu un prosop.

O portocala se stoarce si in zeama se amesteca bine toate condimentele.

Se pune uleiul intr-o tava, se pun pulpele si se ung bine cu amestecul de condimente.

Ceapa se curata, se taie bucati mari si se pune in tava.

Portocala ramasa se taie capetele, se feliaza si se pune in tava.

In zeama de condimente ramasa se pune 100ml apa si se toarna in tava.

Pe pulpe se pun bucatele de unt.

Se introduce in cuptorul princalzit pentru 1 ora.

Se intorc de doua ori.

Cand sunt rumenite frumos si ceapa facuta sunt gata.

Se pot manca cu garnitura dorita.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa rosie si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol din piept de pui cu legume si cartofi natur