Pulpe de pui cu ciuperci in bere

de Lau in Pui, 8 Mai 2011 | 5448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 500 g ciuperci
  • 1 capatana usturoi
  • condimente
  • 100 g ulei
  • 500 g bere
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci in bere:

Se spala carnea si se curata de piele(optional) si se cresteaza.

Se adauga cate o fasie de usturoi  si se condimenteaza, se aseaza in tava.

Ciupercile se spala si se taie,se aseaza in tava se adauga berea,uleiul,usturoiul tocat sau pisat, un pic de sare peste ciuperci si se da la cuptorul incalzit pana este gata carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu mujdei de usturoi