Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor

de Valclaudia in Pui, 6 Iun 2015 | 4938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • cca 300 gr. ciuperci champinion
  • condiment pentru pui din comert
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor:

Pulpele de pui le spalam sub jet de apa rece, apoi le indepartam pielea.

Le transam in jumatate si le presaram condiment pentru pui (din plic, nu mai stiu de la ce firma era pentru ca il golisem de ceva vreme intr-un borcanel).

Ciupecile se curata si se spala, apoi se taie bucti si se aseaza intr-o forma din yena.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Peste ciuperci asezam bucatile de carne condimentate, picuram putin ulei de masline apoi dam tava la cuptor pana se rumenesc pulpele si devin aramii.

Presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Noi am servit aceste pulpe cu piure de cartofi, au fost delicioase...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi intregi si ciuperci champinion in vas roman