Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate

de lia maria in Pui, 11 Feb 2011 | 5157 vizualizari

 

Un meniu simplu, usor si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 tija praz (partea verde)
  • 3 ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cartof mare, fiert
  • 1 lingura ulei
  • Sare
  • Piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim bucatile de pui, pe ambele parti, cateva minute pana-si formeaza o crusta apoi le scoatem pe o farfurie. In acelasi ulei, la foc mare, punem la calit ardeiul si prazul taiate julien, dar le lasam doar 2-3’, le calim foarte usor, apoi le scoatem sip e acestea afara, intr-un bol. Acum punem la calit, ciupercile feliate si usturoiul taiat feliute. Adaugam si bucatile de carne, asezonam si lasam sub capac, sa fiarba la foc mic, cam 10’, pana se evapora zeama lasata de ciuperci. Adaugam legumele, amestecam si oprim focul.



Servim pulpitele de carne acoperite cu ciuperci, alaturi de felii groase de cartofi fierti, acoperiti cu legumele colorate.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor