Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate

de lia maria in Pui, 11 Feb 2011 | 5469 vizualizari

 

Un meniu simplu, usor si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 tija praz (partea verde)
  • 3 ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cartof mare, fiert
  • 1 lingura ulei
  • Sare
  • Piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim bucatile de pui, pe ambele parti, cateva minute pana-si formeaza o crusta apoi le scoatem pe o farfurie. In acelasi ulei, la foc mare, punem la calit ardeiul si prazul taiate julien, dar le lasam doar 2-3’, le calim foarte usor, apoi le scoatem sip e acestea afara, intr-un bol. Acum punem la calit, ciupercile feliate si usturoiul taiat feliute. Adaugam si bucatile de carne, asezonam si lasam sub capac, sa fiarba la foc mic, cam 10’, pana se evapora zeama lasata de ciuperci. Adaugam legumele, amestecam si oprim focul.



Servim pulpitele de carne acoperite cu ciuperci, alaturi de felii groase de cartofi fierti, acoperiti cu legumele colorate.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]