Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii

de Pur_si_simplu_papa_bun in Pui, 7 Apr 2011 | 6235 vizualizari

 

Azi am pus cuptorul la treabă şi am făcut nişte pulpe de pui cu ciuperci, roşii şi rozmarin. O delicatesă de zile mari :))!

 

INGREDIENTE

  • • 4 pulpe superioare
  • • ciuperci (mai aveam o pungă de hribi la congelator)
  • • 4 căţei de usturoi
  • • o roşie
  • • ceapă verde
  • • pătrunjel verde tocat
  • • boia pentru presărat
  • • pastă de ardei
  • • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii:

Pulpele se aşează într-un vas ceramic, pe lângă ele se pun ciupercile tăiate grosier, ceapa verde tocată şi căţeii de usturoi întregi. Feliile de roşie se aşează peste fiecare pulpă de pui. Am tăiat două crenguţe de rozmarin şi l-am pus în mâncare. Stropim mâncarea cu ulei de măsline, apoi se toarnă un pic de apă amestecată cu 2-3 linguri de pastă de ardei şi se dă vasul acoperit cu folie de aluminiu la cuptor.

Când carnea şi ciupercile sunt aproape gata se înlătură folia şi se mai dă la cuptor să se rumenească frumos mâncarea.

Super simplu si gustos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]