Pulpe de pui cu costita la gratar

de Adinacarla in Pui, 31 Ian 2011 | 5720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui inferioare
  • 6 felii de costita
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu costita la gratar:

Se spala bine pulpele de pui si se aseaza intr-un castran unde se condimenteaza cu usturoi pisat, sare, piper, boia si putin ulei. Se acopera castronul si se tine putin la rece pentru ca, condimentele sa patrunda in pulpe.

Invelim pulpele in feliile de costita si pindem in scobitoare.

Asezam pulpele pe gratarul de aragaz si le tinem pana cand devin aurii.

Am servit alaturi de cartofi crocanti si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu costita la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]