Pulpe de pui cu crusta de iaurt

de silvi0ara in Pui, 1 Iul 2010 | 5595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 300g iaurt
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita radacina de ghimbir rasa
  • 1 varf de cutit boia de ardei dulce
  • 2 linguri sos de rosii sau 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita rasa de sofran  
  • 2 linguri smantana de gatit
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu crusta de iaurt:

Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de gatit sarea si piperul dupa gust.
Pulpele de pui se spala,  si se aseaza intr-o tava de copt de yena cu putin ulei.
Deasupra se toarna mixtura de iaurt si se pune in cuptorul preincalzit, 30-40 de minute.
Pulpele de pui preparate se servesc pe farfurie, alaturi de salata  care va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu crusta de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

02.07.2010, 09:05

Am auzit ca se da si la pachet...si am venit si eu! Super arata!

silvi0ara 1

02.07.2010, 10:30

Sigur Juli.

nadina73 1

04.07.2010, 22:53

super bine arat a nota 10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de ceapa