Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 5141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 catel de usuturoi, zdrobit
  • 4 pulpe de pui, dezosate, curatate de piele, apoi taiate cubulete
  • 200 ml supa de legume
  • 1 conserva (400 gr) mazare cu bucatele de morcovi (sau doar mazare)
  • 1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa
  • 1 mana de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu fasole alba si mazare:

Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o pana cand s-a inmuiat usor, aprox.4 minute.Adauga usturoiul si carnea si prajeste-le pana cand carnea s-a rumenit.

Adauga supa de legume si lasa totul sa fiarba usor pentru 10-15 minute, pana cand carnea s-a facut.Adauga mazarea,fasolea, patrunjelul si asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust.Mai lasa preparatul pe foc 2-3 minute, apoi serveste-l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu fasole alba si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]