Pulpe de pui cu lamaie

de Miha in Pui, 14 Apr 2011 | 4068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui
  • 1 lamaie
  • 1 capatana usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare si piper
  • salvie uscata Kotanyi
  • rozmarin Kotanyi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie:

Pulpele curatate si spalate se aseaza intr-un vas de lut, pe care l-am tinut in prealabil in apa rece. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se presara cu salvie si rozmarin.

Capatana de usturoi necuratata de coaja, se taie in 2 si se pune in vas langa carne. Lamaia se feliaza si se aseaza deasupra carnii. Turnam in vas uleiul si vinul si acoperim cu capacul.

Dam la cuptor la foc mediu. Cand este aproape gata, dam capacul deoparte si lasam pana se rumeneste.

Se indeparteaza feliile de lamaie si se servesc calde cu garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

16.04.2011, 23:29

D'apoi ce te retine?

Miha 1

16.04.2011, 23:31

Spun dupa ora zero.zero

diaconta 1

16.04.2011, 23:32

Hai zi-mi doar un pic....ca parca mi se face un fel de somn

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de piper si garnitura de ciupercute din cartofi