Pulpe de pui cu lamaie la cuptor

de Oana in , 10 Iul 2018 | 7659 vizualizari

 

O reteta de pui mediteranean, cu lamaie, usturoi, rosii si noile condimente 100% naturale de la Delikat. 

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 lamaie
  • 1 capatana usturoi
  • 50 g masline kalamata
  • 100 g rosii cherry
  • 2 lingurite condimente pui Delikat
  • 1 lingurita oregano Delikat
  • 1 lingurita cimbrisor Delikat
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • 50 ml vin alb
  • cimbru proaspat décor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie la cuptor:

Se condimenteaza pulpele pe ambele parti cu condimentele Delikat si sare si piper dupa gust.

Pulpele se prajesc in unt si ulei masline pe ambele parti pana se rumenesc. Se adauga vinul alb si se lasa putin sa scada. Se opreste focul. Se adauga in tigaie usturoiul curatat, rosiile cherry, maslinele fara samburi si feliile de lamaie. Se pune tava la cuptor 1 ora la 180 grade.

Puteti servi alaturi de un orez basmati, salata sau cartofi.

Se presara cu crengute de cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]