Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor

de mirela0911 in Pui, 11 Mai 2012 | 5259 vizualizari

 

Doar atat: delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • curmale
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper, ulei
  • 1/2 cana supa de legume
  • 1/2 cana vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor:

Se spala bine pulpele de pui. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-o tava. Se curata usturoiul si se taie in doua. Se aseaza printre pulpe. Se toarna peste ele 2-3 lg ulei.

Cartofii se curata si se taie bucati potrivite. Morcovii si ceapa verde se curata si se taie rondele. Se aseaza peste pulpe toate legumele inclusiv ardeiul gras taiat fasii. Se pun si cateva curmale. Se sareaza si se toarna supa impreuna cu vinul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la 180 de grade pt. cca 30 minute.

Se scoate folia iar carnea se ia si se pune deasupra legumelor. Se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos. Din cand in cand pulpele se stropesc cu sosul din tava. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]