Pulpe de pui cu mere, portocale și bere

de Panacris in Pui, 4 Apr 2013 | 3914 vizualizari

 

Mielul nu-i ca puiul! =)) Așa au spus băieții mei!

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui 4 bucăți,
  • mere golden 4 bucăți,
  • portocale 2 bucăți,
  • ulei de arahide,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • praf de curry,
  • rozmarin,
  • bere blondă 500 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mere, portocale și bere:

Pulpele se crestează, apoi se masează cu ulei de arahide, se asezonează cu sare, piper, curry, rozmarin, apoi se așează într-o tavă termorezistentă și se dă la cuptor, la foc mediu cca. 10 minute, cât să se rumenească, pe ambele părți. Apoi se adaugă merele feliate, portocalele feliate,  berea, se acoperă cu folie de aluminiu și se mai lasă la cuptor cca. 30 de minute, la foc mediu.

Se servește ca atare sau cu diverse garnituri!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mere, portocale și bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

05.04.2013, 00:28

Bine rumenite

CookieMonster 1

05.04.2013, 14:29

imi place combinatie de carne cu portocale. Au iesit foarte bine

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:55

Dar ce ai mai lucrat reteta! Super arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu vin la cuptor