Pulpe de pui cu praz la cuptor

de ionix in Pui, 23 Noi 2010 | 10145 vizualizari

 

soţul a spus că a fost deliciooooooooos.... lui prozul nu-i place dar vinul roşu a salvat reţeta :p din categoria: facem ceva şi vedem noi ce iese :)) experimentul a avut succes :D simplu şi gustos...

 

INGREDIENTE

  • 2 beţe mai mici de praz sau unul mare
  • 5 pulpe de pui
  • sare
  • pudră de chilli
  • 4 căţei de usturoi
  • 150 ml vin roşu sec
  • 100 ml apă
  • 2 linguri cu ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu praz la cuptor:

 Spălăm bine pulpele şi le condimentăm cu sare şi chilli.  Ungem un vas cu ulei şi aşezăm pulpiţele.  Printre pui punem prazul, tăiat rondele groase cam de 1 cm, şi feliuţe de usturoi. Vinul îl amestecăm cu apa şi îl turnăm peste carne  Dăm la cuptor la foc mic până carnea este aproape gata iar apoi dăm focul la mediu pentru a se rumeni frumos.

Se serveşte cald alături de ce garnitură doriţi. Noi am servit cu orez şi sos de jur împrejurul orezului. Sosul îl amesteci cu orez în timp ce mănânci.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu praz la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu vin la cuptor si cartofi rumeniti