Pulpe de pui cu rosii la cuptor

de Rocsi in Pui, 28 Iul 2011 | 6186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 2 cepe verzi
  • 3,4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii la cuptor:

Pulpele de pui le spalam bine si le indepartam tot puful ce este pe ele.

le tamponam cu niste servete de bucatarie si le taiem in doua(le puteti lasa si intregi).

rosiile le decojim si le taiem cubulete.

ceapa o curatam,o spalam si o tocam.

usturoiul il curatam,il spalam si il tocam marunt.

luam o tava de aragaz si punem hartie de copt in ea(sau puteti sa nu puneti).

adaugam uleiul in tava apoi punem pulpele ,si le tavalim pe ambele parti prin acel ulei.

le condimentam cu sare ,piper si boia de ardei dulce.

apoi ,peste pui,punem ceapa,rosiile si usturoiul,tocate.

punem si jumatate de cana de apa.

acoperim tava cu staniol si il gaurim din loc in loc cu furculita.

o dam in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita.

incercam pulpele si cand suntem bine patrunse,indepartam staniolul si le mai lasam circa 10 minute.

scoatem tava din cuptor si servim pulpitele!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu ciuperci