Pulpe de pui cu sos de merisoare

de kamy in Pui, 12 Feb 2011 | 6626 vizualizari

 

Am o matusa in America si imi spunea ca ei de Ziua Recunostintei,pe langa multe altele,la curcan servesc si sos de merisoare.Am vazut la Plus merisoare conservate si am zis sa incerc cu pui.Mie mi-a placut ,chit ca nu am mancat niciodata asa o combinatie de gusturi.Cred ca merge bine si cu o carne mai grasa de porc.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 3 linguri merisoare conservate
  • 1 portocala
  • 1/2 lingurita amidon alimentar
  • cimbru
  • boia dulce
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de merisoare:

Pulpele le-am spalat,le-am sarat,piperat,le-am frecat bine cu boia,le-am pus intr-o tava,am presarat cimbru,am pus o canita de apa peste,am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o in cuptor.30 min.(eu am avut si jumate de conserva de ciuperci pe care le-am pus peste pulpe)

sos merisoare

Intr-o craticioara ,pe foc,am pus merisoarele,am ras peste coaja de la jumatate de portolala si sucul.Am lasat sa dea in clocot dupa care am pus jumate de lingurita de amidon amestecat cu sucul de la cealalta jumatate de portocala,am lasat sa dea in cateva clocote ca sa se lege si gata sosul.

Am servit pulpele cu piure de cartofi si sosul de merisoare peste carne.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume asortate